UEFA Final’08 – Champions Festival

Assalamualaikum wbt

Semalam dengan hanya perancangan yang mengejut, kami serumah keluar selepas Zohor menuju ke Pusat Bandar (selepas ini baca sebagai Center) di dataran Red Square. Tujuannya adalah untuk menyaksikan UEFA Final’08 Champions Festival. Sampai saja di dataran luar, yang dapat kami saksikan hanyalah lautan manusia. Ramai sungguh! Oh ye. Dalam sesak-sesak itu, sempat pula saya bertemu dua pupu saya, Lisa (Ayah, semalam ayah sebut pasal Makcik Bahiyah, lepas tu terus Ngah jumpa Lisa di Center). Dipendekkan cerita, festival ini adalah bagi meraikan kedatangan warga dunia ke Moscow. Sangat meriah di sana. Dapat tengok piala yang digilai ramai lagi tu. Tapi orang yang berbaris untuk masuk ke bilik trofi itu sangatlahhhhhhhh panjang.

Di samping itu ada juga perlawanan futsal, booth Manchester United yang sememangnya sesak padat dan begitu juga booth Chelsea yang serba biru putih. Ada show room untuk tayangan video sejarah UEFA yang memang sangat mengujakan. Saya ada videonya. Nantilah saya muatnaikkan. Ini sekadar entri ringkas. Saya tak ada masa sangat ni. Dan yang paling sesak adalah gerai rasmi yang menjual t-shirt dan barang-barang lain sempena final kali ini. Sangat sesak. Tergelam saya dicelah-celah orang. Huhu.

Selepas beredar dari tapak festival (3 jam lebih kami di sana, kononnya nak pergi kejap saja!), kami menuju ke kawasan Kremlin. Tulip sedang subur tapi disebabkan cuaca panas, agak layu sikit pada hari semalam. Memang cantik. Kebetulan Hatim menyertai kami serumah. Dengan 7 orang ini, memang meriah sungguh semalam. Sekerat jalan, saya sudah kepenatan dan hanya duduk di bawah pokok berehat-rehat. Merasalah saya menjadi model kepada seorang pelawat dari Itali semalam. Haha. Rasa nak mintak je gambar dari mamat tu. Dah penat melayankan mereka semua yang tak habis-habis bergambar sana-sini, kami kemudiannya membuat kata putus untuk makan di luar saja. Kalau tak, balik nanti perlu masak lagi. Nak study lagi. Jadi kami menuju ke Sbarro kerana saya mempunyai kad ahli. Penuh!!! Malangnya nasib. Terpaksalah cari restauran yang jauh. Kami menuju ke Pizzaressimo. Sampai di sana tutup pula kerana sedang dibaik pulih! Penat sangat dari Center nak ke Mayakovskaya itu tau. Sudahnya, kami berjalan kaki ke Planet Sushi di seberang jalan. Sekali lagi, penuh juga! Ah. Sudahnya kami semua ke Patio. Penuhlah perut dengan pasta dan pizza saja untuk hari semalam. Keluar pukul 2 lebih. Sampai rumah dah pukul 8. Ok. Ini saja dulu. Tengok gambar sajalah kali ini. Klik gambar untuk imej yang besar.

Acai, gambar saya pegang telefon tu sebab tengah seronok mencemburukan awak dengan keberadaan saya di festival tu lah. Hahahaha~ Silalah cemburu lagi dan lagi dan lagi =)




Nota: Maaf. Ada beberapa keping gambar telah dibuang =)

64 Responses to “UEFA Final’08 – Champions Festival”

  1. Rynn Cowbra says on :

    waaa~

    sarah jd model??
    adess!
    abeslah sarah pasneh kene pugai mamat itali.
    muahhahahahha!
    sonoknyew jenjalan.
    *jeles*
    *berlalu pergi dgn hati yg luka*

    Reply

  2. cikgu jawe says on :

    booth Manchasted United yang sememangnya sesak padat dan begitu juga booth Chalsea

    izinkan aku betulkan ejaan ye sarah.

    1. Manchester United

    2. Chelsea

    hehe. sempat gak tepon acai yek..

    Reply

  3. Aizuddeen Ahmad Zabidi says on :

    sarah,

    u were supposed to be in red instead of pink..
    but its ok as long as u were not wearing any blue..
    hehehe

    Reply

  4. Sarah Mohd Shukor says on :

    Rynn:
    hehe. model celup :p pugai tu apekebendanya? pukau ke ape? huu.. sgt la x faham :p seronok mmg seronok sbb dh lama x keluar semua sekali serumah jln2. tp balik tu sakit2 kaki n badan. penat sgt.

    Cikgu Jawe:
    sy kelam kabut pg td cikgu. mmg x recheck smula pun. erk.. sy bukan telefon. msg je. dia bengang amat dgn sy. huhu. siap mintak tukar badan. dia nak sehari je duduk kt sini. hahaha~

    Izu:
    ngeee~ sy x byk baju merah. lg pun klu pakai baju merah tgh panas gitu, adui.. berbara mak ngah. hehe. striking pink. striking to strike bak kata kwn sy. sudahnya terstrike mamat italiano la plak. muahaha :p

    Reply

  5. liverbird dua sejoli says on :

    banyaknya gambaq…memang jeles..tengoklah nanti, kalau depa mai tour malaysia..kami nak tangkap gambaq banyak2…biaq sarah pulak jeles..hehe…kalau jumpa wayne rooney, sent our regards kat dia..scouser tu..

    Reply

  6. Rynn Cowbra says on :

    pugai itu bahasa sabah. maksudnyer santau. hihik! ala,at least boleh la kuar.
    ryn neh da bape lame x kuar 🙁

    xde urg nak bawak kuar. hihik!

    Reply

  7. Inah says on :

    amboi3..harus semua akan menjeles nanti 🙂

    seronok nya sarah di sana..sarah sokong man u kan 🙂

    Reply

  8. Sarah Mohd Shukor says on :

    Bro Fisol n Kak Mai:
    wah wah wah nama. liverbird dua sejoli lah pulak ye. tp cute jgk kan nama ni 🙂 sekali baca terus dh tau sape ni. hihi. oh.. rooney tu liverpool born ye? baru ni tau. yg penting dia main utk sape. tu je fakta yg sy alert. hehe. bro, tiba2 sy teringat wkt liverpool menang thn 1999 dulu. sy f2 wkt tu. sy ingt psl ni sbb wkt tu dh besar dh. mmg sgt ikuti pasal ManUtd wkt tu. so thats why ingt sbb liverpool menang thn tu. smlm wkt tgk video di show room tu, wah. teringat smula detik2 tu wkt f2 dulu. power2. aura terasa smpai hari ni! kalau la ditakdirkan manutd x lepas ke final n liverpool yg masuk final, i will go for liverpool surely! 1 of the reasons: RED.. hehehe.

    Rynn:
    oh. bahasa sabah ka bah. sy lg la x tau bahasa2 sabah ni.hehe. nnti ajak mamma pappa kuar jln2 ye. asal jgn gi makan kt kedai makan ‘rojak petis’ tu sudah! jd kenangan pahit plak nnti :p

    Kak Inah:
    haruslah ramai yg jeles kan. hehe. ye. sy ManUtd. rabu ni sy ke stadium tp x masuk la. tgk kt big screen kt luar je kot. tp tgk keadaan jgk la. klu byk task nk kena settle utk khamis tu, x pegi la kot 😀

    Reply

  9. akak says on :

    Salam Sarah..

    Wah..bestnya jalan-jalan cuci mata nie. Nak bunga tulip tu. Nanti kirim kat akak ek..

    Reply

  10. niaarasis says on :

    kalau izZa jd sarah pn,izZa akn msg acai tu. saje nk wat hati die membara.hahaha..

    eh, mse msg tu die bkn tgh bizi jga cik lembu sayang die br bsalin ke?hahaha..jgn marah ye Encik Acai:P

    Reply

  11. just nak tahu says on :

    sememangnyer sgt2 cemburu bg org2 yg gile bola seperti saya.. cemburu sgt! sgt! dan sgt!!
    Glory for MANCHESTER UNITED…
    tp x pe, ada hari bleh balas,wah!!
    hehe..

    Reply

  12. adi says on :

    jelesnye…UCL Finale sehh..Man Utd ngan Chelsea plak tu..huhu

    Reply

  13. adi says on :

    btw..nk komen psl blog ni…wah, hijaunye! dh masuk musim bunga ek? sblm ni keperangan je, macam musim luruh je=p…heh, dh lama ke wajah baru ni? sori, br blk bercuti

    Reply

  14. akirasuri says on :

    Woah! Beshnya 🙂

    Reply

  15. Ainul Arina says on :

    salam akak…

    wa, bestnyer gi jalan-jalan rama-ramai ngan geng.. huhu.. sini tak leh jalan jauh-jauh, kalau nk jalan jauh kena pakai khidmat bodyguard.. kami dan mereka dipaksa rela..wu.. T_T opss… harap-harap org sini tak baca.. hehe.. ^_^ demi keselamatan bersama, terpaksa menerima seadanya.. 😛 sgt suker tngok bunga2 berkaler-kaler.. sini bunga kaler2 sejemput je ada.. hehe.. semuanya dah kembali kuning.. @_@ ni yg rasa nk gi rusia ni… wa! rindu malaysiaku yang hijau…T_T

    adei, limbic dah mula dysfunctioning… exam punya keje ar nih.. akak, pos tulip satu bouquet! 🙂 pink kaler satu.. hehe..

    Reply

  16. Aizuddeen Ahmad Zabidi says on :

    aduh..terstrike mamat italiano ker..
    mengape sy tidak terstrike minah arab..
    adakah sebab saye tiada telaga minyak..ataupon mereka takut segala harta & keistimewaan yang ada pada mereka akan ditarik balik jika terstrike pada orang luar..
    ya allah….panasssssssssssssssssssss

    Reply

  17. cikgu jawe says on :

    acai!!. kalau ko terbaca komen aku nih. aku nak isytihar aku bersekutu dgn sarah melawan gelombang biru chelsea.

    ko tau kenapa? sbb liverpool dn ManUtd sama2 MERAH.

    dn penyokong ManUtd tak berlagak mcm penyokong Chelsea mengata liverpool. hihi

    Reply

  18. Sarah Mohd Shukor says on :

    Salam buat semua.

    Akak:
    lawa kan tulip tu kan. tp sy lg fancy bunga lavender. lalu bawah pokok tu je pun dh bau wangi.. dh la warna purple. hehe. x abis2 dgn purple sy ni 🙂

    Izza:
    wkt sy msg dia tu, mula2 tny psl benda lain. sy rahsiakn dulu yg sy tgh ada kt mana. lepas tu bru sy bgtau. terus la dia nak tukar badan sbb nk ada kt sini time bola nnti. tp kan izza, wkt tu dia bukan tgh jaga bini angkat dia bersalin. dia bru balik masjid. bagus3 😀

    Just Nak Tahu:
    awk sokong mana sbnarnya? ye tak pe. lain kali ada la can team lain plak masuk final ye. glory ManUtd \(^-^)/

    Adilin:
    lama x dgr khabar kan. oo.. bru balik dr berjalan ke. jln ke mana plak kali ni? thn lepas, hujung april nak masuk mei la awk dtg sini kan. skrg dh spring n dh panas mcm summer. huu.. tp kdg2 hujan jgk. tambah2 plak pagi. lecah skit jln. patutnya kena dtg sini lg tahun ni. dtg tgk bola pulak. hehe. june nnti maybe sy sampai ke sana 😀 heheheeh.

    Reply

  19. Sarah Mohd Shukor says on :

    Cik Ati:
    besh besh besh (^^,)v mcm mana ye persiapan kenduri kt sana? hihi 🙂

    Ainul:
    tulip paling lawa warna peach atau krim kot. ni yg akak suka la. tp klu jumpa tulip yg warna dark purple tu, yg tu la akak suka. tp jarang ada. kt certain places je ada. kena ada bodyguard? mcm musyraf ke kiranya? alahai.. kalau akak la, akak rimas dh. bukan la sbb x suka ke apa. tp sbb mcm la kita ni x reti jaga diri sndiri. jgn tempah nahas gi tmpat2 yg boleh bahayakn diri kita sbg sorg pmpuan sudah la. yg perempuannya pun pandai2 la bawak diri. jgn la dpn org ramai ngengada nak buat itu ini sampai tarik perhatian org kan. hmm.. ntah la. ni pndpt akak je. akak tau misti ada yg x stuju punya la. heheh.

    Izu:
    ehem.. tp bukan ke insiden ‘asir manju yg kebetulan mcm AAC tu dh buat awk senyum sorg. ala2 terasa mcm bakal jumpa jodoh kt situ 🙂 lucu sungguh sy baca statement tu. lg pun, bukan ke dh sempat usha-ing budak2 kt sekolahnya adib tu. misti dh ada ternampak some1 ni kan :p

    Cikgu Jawe:
    haa..! sy juga sgt mengharapkan acai dan org2nya akan baca komen cikgu yg power tu 😀 terima kasey~

    Reply

  20. faisal says on :

    waarrggghhhhhhh tidakkkk tiidaaakkk!!! i dun believe this,huhuhu…jelesnya ngan sarah…:) siap dapat pergi kesitu lagi,huhu…nnti nak buat superimpose gambar acai kat sanelah,hahahahah..

    ciss cikgu jawe, takpela…jgn risau nnti cikgu akan kecewa lagi macam liverpool kecewa ngan chelsea ari tu,hahahahahahhaa…:) chelsea chelsea!!!!!

    oh ya, tak nampak dah bunga tulip tu, cuma nampak gambar player2 chelsea je,kekekeke…

    Reply

  21. alya says on :

    salam sarah,cantiknya bunga2 tulip tuh,merah merah semuanya,apakah dia lebih kurang sama dgn bunga loceng di msia?tp bunga loceng warna kuning..

    Reply

  22. cry4freedom. says on :

    Ah sudahlah. Pantang betul nampak entri begini. Manchester United? Chelsea? Apa tu? Tak kenal, x kenal. Denial. La la la.

    Reply

  23. Sarah Mohd Shukor says on :

    Acai:
    hohoho.. sy suka tgk awk terseksa begitu. hohoho. nanti sy letak gmbr yg lg best. kita tggu esk ye. hohoho. hep. tulip tu lg lawa ok. tp klu letak shefchenko atau lampard kt tgh2 bunga tu, baru sy x nmpak yg lain kot. haha. apa2pun, dua org tu x leh challenge christiano atau nani la. hahaha. hahaha~

    Alya:
    hehe. bunga loceng lain alya. tulip ni sebenarnya kuncup je. tp klu dh panas sgt, dia kembang. klu yg dh kembang sgt, x lawa jgk. sbb dh x macam bentuk yg asal 🙂

    Azwan:
    hehehe. ni sorg lg. denial mode. marilah di barisan merah utk final ni wan oi. huhu~

    Reply

  24. cry4freedom. says on :

    Taknak. Taboo amat sudah. Mcm vegetarian dipaksa makan daging. Hehe.

    Takpe, nnt kat ESPN/Starsports kami akan duduk mengadap juga. May the best team win.

    Once a gunner, always a gunner.

    Reply

  25. hawa says on :

    cantiknye!!!!

    Reply

  26. mAkCiK De' KiPaS says on :

    syoknyer dia jalan-jalan! sarah, azah suka baju baru blog sarah ni… nampak cam tenang jer 😀

    Reply

  27. BasH says on :

    walauweii, jelesnya ku tgk picca2 itu..bila la nak sampai moscow nie..
    wow teruja nak p tgk booth2 yg ramai itu..

    Reply

  28. arsaili says on :

    salam..ingat salah blog..cat baru nampak

    Reply

  29. fathiyyah says on :

    Kak,sy nantikan kemenangan chelsea. Huhu,kite duduk umah bc buku tnggu berita gembira dr chelsea. Hehe

    Reply

  30. liverbird dua sejoli says on :

    kalau pi tgk bola tu berhati2lah sikit..ye sarah..even kat layar besar pun. british club ni banyak hooligans…selalu mabuk2. make sure you wear a right colour and be at a right side…:) *bercakap berdasarkan pengalaman*…just take care of yourself okay…org kalau dah fanatik macam2 boleh berlaku..

    Reply

  31. shazwani adnan says on :

    salam.

    ks, sempat ek ks update outing kita haritu. nak link boleh? *dgn mata terkebil2 minta permission.* hehe..

    tak sempat nak update + banyak colloq minggu ni.

    boleh la..boleh la.. (nada ngada2)

    Reply

  32. Liyana says on :

    huuu~~~ssguhnye yna x jeles klu x dpat pi…hik33…sbb yna x mnat bola..tpi yna bleh jeles jugak…sbb yna mmg ske jlan2..so jeles cos ngah jaln2..huk3…kwan yna yg boys mmg sume tgh gle + demam skit tuh..hik3….gle + demam bola..sume berangan leh g moscow nk tgok final tuh..huuu~~~~

    ngah ajk la dieorg..sian dieorg tuh..kmpunan..hik33… =p

    Reply

  33. zool says on :

    Wah seronoknya..
    Ada jumpa pemain2 Chelsea atau MU ker??
    Kirim salam ngan Drogba

    Reply

  34. Aizuddeen Ahmad Zabidi says on :

    oit..sy ni abang yg bagus arr..
    mane de g usha budak2 skola adib..bawah umur la..ape la die nih..ketuk ngan sandal LV baru tau..

    hari ni tak dapat ‘asir manju tp jumpe bakal pemberi ‘asir manju..cess perasan..

    walau camne pon, masih terbakar dek kepanasan di sini…tidak tertahan lagi

    Reply

  35. Sarah Mohd Shukor says on :

    Azwan:
    mantap amat dgn gunner dia. ye lah. once a gunner always a gunner. hehe. jgn tukar2 ye.

    Hawa:
    (^^,)v

    Azah:
    hehe. terima kasih azah. sy suka tgk blog2 org yg guna layout putih gini. teruja. huhu. ni kes meniru la ni kiranya :p

    Bashrie:
    hehe.. ni kita tggu gambar di stadium plak nnti ok 😉 teruja2 awk pn, acai jgk la yg paling teruja n paling kempunan :p

    Reply

  36. Sarah Mohd Shukor says on :

    Bro Arsaili:
    hihi. tukar angin sekali sekala 😀

    Thia:
    nantikanlah ManUtd menyengat!!! hhuhuhu.

    Bro Fisol n Kak Mai:
    ye insya Allah. ada ramai clan pegi sekali nanti. bdk2 laki sume pegi. kira tumpang diorg je ni. tp hari ni teramaattttt la byk kerja. hari ni x de kelas tp ada report2 yg nak disiapkan. klu x sempat siap, myb x pegi kot. ntah la. gk dulu mcm mana.

    Wanie:
    ks update tulis laju2 gile sblum gi hosp pagi isnin hari tu. huhu. sampai banyak salah eja. ye. sila la link kn je. hehe.

    Reply

  37. Sarah Mohd Shukor says on :

    Yana:
    hehe. mana boleh sesenang je nak ajak kn. hihik. suruh diorg duduk depan tv x bgn2 la ye pukul 3 mlm ni. hihik :p

    Zool:
    time sy pegi tu, players ada dlm moscow historical museum which is next to this place. sape yg nak signature diorg, kena masuk museum. sbb tu salah satu cara utk promosi moscow kt tourist yg ribu raban dtg tu. dan barisan yg nak masuk ke museum tu sgt la panjanggggggggg. sy dh penah pegi dh museum tu. malas la nak masuk. tgh panas plak tu. x larat nk beratur. bayar fee masuk lg. hehe.

    Izu:
    haaaaaa??!!!! hari ni jumpa pemberi ‘asir manju plak?? siapakah? gosip ni. tunggu la sy korek. huhuhu. eleh. baik la sgt ye. dlm diam2 tu, mata tgk keliling jgk. hihik.

    Reply

  38. Letting the time pass me by says on :

    Hebat-hebat sekarang nie orang Melayu sudah berhijrah duduk kat Moscow…

    Mujur ade internet nie… tahula jugak ade orang melayu kat Moscow.. Pompuan pulak tu…

    Reply

  39. faisal says on :

    Chelsea Chelsea Chelsea!!!! hehehee

    Reply

  40. Sarah Mohd Shukor says on :

    Letting the time pass me by:
    panjangnya nick. x tau nak panggil apa. hehe. mostly kt sini ramai students. yg kerja x la ramai mana. laki pn ada jgk kt moscow ni tau. bukan pmpuan je. hehe.

    Faisal:
    yerrr dia ni. perang perang perang!! huhu~

    Reply

  41. Aizuddeen Ahmad Zabidi says on :

    Sarah JAHATTT

    Reply

  42. faisal says on :

    sarah, emmm…chelsea chelsea!!!! hahahaha..*perang perang!!!!

    Reply

  43. "sishoney" says on :

    sarah,
    glory…glory…manutd.
    glory…glory…manutd.
    glory…glory…manutd.
    glory…glory…manutd.
    glory…glory…manutd.

    sarah pastikan entri pas nie acai akan nangis ye~hahahahaha

    Reply

  44. Sarah Mohd Shukor says on :

    Izu:
    sape suruh awk tenung anak gadis cun tu lama2. izu NAKAL!!!!

    Faisal:
    acai budak yg nakal, yg nakal, yg nakal. acai budak yg nakal, acai memang nakal! haa. nyanyi dgn rentak yg betul. guna rentak lagu ‘mary had a little lamb’ ok. huhu. perang!

    Sis Honey:
    glory.. glory.. manutd!
    sis, baru sat td bunyi kereta polis banyak2 lalau kt jalan besar sebelah rumah ni. diorg dh on the way ke stadium dh. stadium sgt la dekat dgn rmh sy ni ha. sy akn buat acai nangis sungguh2 mlm ni. eh. bukan sy je. KITA! hihik.

    Reply

  45. Aizuddeen Ahmad Zabidi says on :

    haippp….
    sabar jer la ngan die ni…ade yg kene rembat ngan bola ni kang… garang nehhh
    lagi garang dr debater atas pentas nun..
    tak pon sy jemur sarah sampai garing kat doha ni kangg..macam tamar2 yg bergayut kat pokok tuh

    Reply

  46. Aizuddeen Ahmad Zabidi says on :

    by the way..pandangan pertama tu Rezki kan..kedua tu haram…so, kene la make wise the opportunity..
    tak tau la kan..itu belajar dulu..

    Reply

  47. "sishoney" says on :

    huhuhu sis plak berdebar2 sarah.
    ya kita akan buat acai nanes kay.
    cai tgh dok sibuk plan tajuk entri terbaru sarah la…
    sis rasa cai pas nie mst akan muka biru…sbb hmmmm~paham2 la ek~hihihi

    Reply

  48. Sarah Mohd Shukor says on :

    Izu:
    kalau marah2 kt sy, nnti kena jual tau. haa.. kalau betul nak marah, meh balik sandal LV no. 4 tu. awk marah byk kali pun sy x kesah. hehe. kalau nak jemur plak, make sure fresh dates ada sekali sebelah sy. alang2 mmg sy ni tak putih pun, nak jemur lama2 pun sy x kesah punya. amboi laa.. kalau dh pandangan pertama tu x kelip2, tu apakah namanya cik izu oi. tu bukan rezeki dh tu. tu mencekik-darah rezeki yg ada depan mata. adeh la dia ni..

    Sis Honey:
    huhu.. apala agaknya tajuk entri dia esok ye.. huhu.. tp x best skit la sbb sis tak menulis plak dh skrg ni. kalau x, sy ada geng yg best utk menghangatkn keadaan 😀

    Reply

  49. faisal says on :

    waaa, sis mengutuk acai kat sini,cisss…sarahpun siap nyanyi lagi merry versi acai lagi tu,hehehehehhe..:) takpela, sarah ngan sis, jgn sedih ye..musim depan cuba lagi,hahahahhahaa…

    Reply

  50. faisal says on :

    oh ya sarah, sy ada tip sblm gi stadium mlm ni..apa kata spare baju chelsea..nnti kalau chelsea bleh je terus sarung,hahahaha…taklah malu sangat,kikiki

    Reply

  51. Sarah Mohd Shukor says on :

    Faisal:
    aaa.. acai melampau. x yah tggu musim depan pun. tggu malam ni je.. sikit je dh lg. huhu.. hep hep. x leh pakai betul la tip awk tu. ada ke patut gitu. lagipun sy x de sehelai pun tshirt chelsea ok. tp hari tu sy dh cemar duli tgn ni terbeli 1. so, klu pun sy terpaksa sarung mlm ni, awk jgn marah nnti tshirt tu ada bau org moscow. upssss~ terbagi hint sudah. hahahaha~

    Reply

  52. faisal says on :

    waaaaaa, bestnye sarah,kekekeke..:) takpe sarah, sy tak kisah punyelah..manalah tau tiba2 awk tergerak hati nak sokong chelsea pasni,hahahahahah..:) jgn ganas2 cam penyokong2 tu sarah ngan kengkawan..:) berhati2 sentiasa..

    Reply

  53. WanHidayat says on :

    Salam…bestnye dapat pi sana..tengok kemeriahannya….meriah…sungguh meriah…nak bet tak???, MU vs Chelsea…hehehe

    Ni pi jejalan, study ke tak???, takpe budak bijak…hehehehe….one more thing…sume dah bertukar kehijauan…indahnya…ringkas….

    Reply

  54. Sarah Mohd Shukor says on :

    Faisal:
    alamak org tu. perasan dh plak ye. huhu. tu utk acai lain :p hehe. tp tu la acai. disebabkn awk reply lambat skit je hari tu, sy terbeli L. tp sy rasa ok. L europe size besar tau. hehe. ni hadiah pre-balik msia. huhu. dh balik nnti, dpt la benda lain sama. kan dh kata. sy ni baik. up lg. up up. hehe. insya Allah akn ok je mlm ni. ramai boys teman sekali.

    Hidayat:
    yg sy pegi ni bru festivalnya aje. mlm ni di stadium misti lg meriah. hehe. wkt tu akn ada 2 warna je. merah-biru. nak bet? ohho.. x yah bet2 dh. MU surely akn menyerlah dgn bestnya. kan kan. study misti la study. ada masanya, kena ada leisure time jgk kn. org tu dh jarang singgah sini mmg x perasan la dh tukar semua ni kan. anw, thanks! hehe 😉

    Reply

  55. abdul hayyi says on :

    lawa bunga tulip tu. Bila agaknya dapat melancong ke sana ye… 🙂

    Reply

  56. "sishoney" says on :

    salam sarah,
    kalau ikutkan mmg dah membuak2 nak menulis kembali.tapi bila tekad dgn hati kita kene betul2 kuat :).xpe2 blog acai dan sarah ada.so kita dua akan bersatu menentang wak cai…glory…glory …manutd 🙂

    Reply

  57. Mimi Amilia says on :

    go chealse go..

    Reply

  58. baiz says on :

    salam sarah.. sejak bila tukar nih???
    aarrgghhh!! sy nak tuka juga, tp nk buka page sendiri pun malas la nie.. hehe. cantiknyer gambar2 korg.. sy g gak kat red square tuh, tp x tgkp byk gmbr.. g beli scarf jer..

    Reply

  59. saudagar gaRAM.. says on :

    apa barang manchester..

    chelsea pon..apa barang..

    teruskanlah TOTTENHAM HOTSPUR..

    bila agaknya SPURS nak masuk final CHAMPIONS LEAGUE ya??

    adoiiii….

    Reply

  60. Aizuddeen Ahmad Zabidi says on :

    Sarah,
    saye dah tak jadi nak marah sebab team MERAH menang..saye tanak la sebut name team, nanti team BIRU marah kat sini..

    hehehe…

    Reply

  61. si kecik yang berjiwa BESAR says on :

    wah..jelesnye dapat tengok live.. i tengok kat TV je…. rasa mcm tak boleh bernafas masa penalti tu..berdebar sangat.. but at last.. the best team won… MU forever…

    Reply

  62. Sarah Mohd Shukor says on :

    Hayyi:
    ada rezeki 1 hari nti dpt jugak smpai insya Allah 🙂

    Sis Honey:
    no worries. blog sy n acai, blog sis jgk kan 🙂 cuma dlm bab2 bola ni, kita leih bersatu! 🙂 tp sy kesian jgk kt dia 🙁

    Mimi:
    hehe. awk dh kalah dh mi 😀 hehe~

    Reply

  63. Sarah Mohd Shukor says on :

    Baiz:
    sy tukar ahad lepas. dh lama sy aim template ni. ahad lepas bru ada masa nak tukar. ruginya awk baiz. patutnya awk kena join kitorg. baru meriah. byk ke beli barang kt situ? heheh. thanks for calling yesterday! sorry x dpt cakap lama. sbb sebenarnya wkt tu ada incoming call dr diba n sy plak hampir digeget kuda pak polisi! hoho

    Saudagar Garam:
    hehe… yg tu kena tunggu musim n musim n musim yg akan datang la jawabnya!

    Izu:
    yeay! kita menang! yeay! merah merah merah. erk.. hari ni sy pakai pink lg sekali la pulak. hehe.

    Si Kecik Yg Berjiwa Besar:
    wah. panjangnya nama 🙂 mmg berdebar kan mlm td. kat stadium siap ada yg nangis2 dh. hehe. glory2 ManUtd! 🙂

    Reply

  64. fattnieniey says on :

    wow.femes nye muke saye kat cni.hehe:P

    Reply

Leave a Reply